Βιώσιμες πρακτικές στην
LETS Digital Growth Services

Η σκέψη του να ξεκινήσουμε τη μέρα μας για δουλειά πρέπει να μας προκαλεί χαμόγελα και όχι άγχος. Η γειτονιά μας, η πόλη μας, οι προμηθευτές και οι συνεργάτες μας πρέπει να αισθάνονται ότι ωφελούνται ισάξια από τις δραστηριότητες μας.
 Ο τρόπος που κινούμαστε, που καταναλώνουμε, ο χώρος που εργαζόμαστε και γενικά οποιαδήποτε δραστηριότητα μας πρέπει να αφήνει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη.

 

Οι βιώσιμες πρακτικές για την LETS Digital Growth  Services είναι καθημερινοί μας στόχοι. και ουσιαστικά κομμάτια της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

Για αυτό και όταν ξεκινήσαμε την εταιρεία, προσπαθήσαμε να οργανωθούμε με γνώμονα το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, με το λιγότερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη από τις δραστηριότητες μας και την επωφελέστερη συνεισφορά στον κοινωνικό μας περιβάλλον.

Βιωσιμότητα

Μετακίνηση

Επιλέξαμε στρατηγικά τον χώρο του γραφείου μας να γίνει στο κέντρο αλλά σε μια γειτονιά, τα Πετράλωνα, που δεν είναι ακριβώς επιχειρηματική αλλά ιδιαίτερα προσβάσιμη με τρένο, τρόλλευ, ποδηλατόδρομο και λεωφορείο. Έτσι οι υπάλληλοι, πελάτες και συνεργάτες μας να μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικά μέσα μετακίνησης για να έρθουν εδώ.

Paperless

Έχουμε φτιάξει όλες τις διεργασίες μας με τέτοιο τρόπο που η εκτύπωση χαρτιών να είναι σχεδόν μηδενική. Σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί η εκτύπωση γίνεται και στις 2 όψεις εξοικονομώντας χαρτί και μελάνια.

Φωτισμός

Επιλέξαμε τα γραφεία μας σε χώρο που να διαθέτει άπλετο φυσικό φωτισμό όλη τη διάρκεια της μέρας. Όλα τα φωτιστικά μας είναι με λάμπες LED ώστε να έχουν την μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Ηλεκτρικό ρεύμα

Όλες οι πρίζες αποσυνδέονται όταν δεν χρησιμοποιούνται. Στις οθόνες έχει ενεργοποιηθεί πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας.

Κλιματισμός

Αλλάξαμε το κλιματιστικό που υπήρχε στον χώρο με νέας τεχνολογίας +ΑΑΑ για το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα άνθρακα στον χώρο του γραφείου. Όποτε είναι δυνατό προτιμάμε να κλιματίζουμε το χώρο με φυσικούς τρόπους.

Νερό

Τοποθετήσαμε airflows στις βρύσες και αλλάξαμε τα καζανάκια σε διπλής ροής ώστε να καταναλώνετε λιγότερο νερό.

Πλαστικό

Δεν χρησιμοποιούνται πλαστικά μιας χρήσης καθόλου σε καμία από τις δραστηριότητες μας.Χρησιμοποιούμε ειδικό φίλτρο νερού για να αποφύγουμε τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης.

Ανακύκλωση

Οποιοδήποτε υλικό δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, ανακυκλώνεται σε κάδο ανακύκλωσης που υπάρχει στο γραφείο μας. Επαναχρησιμοποίηση – Κάποια από τα έπιπλα του γραφείου είναι μεταποιημένα

Υπεύθυνες αγορές

Δεν αγοράζουμε πολυσυσκευασίες. Προτιμούμε προιόντα τοπικά και εποχιακά φρούτα και λαχανικά για την διατροφή μας. Οι μπογιές που χρησιμοποιήθηκαν στον χώρο είναι οικολογικές.

Μετακίνηση

Επαναχρησιμοποίηση

Κλιματισμός

Φωτισμός

Ανακύκλωση

Εργασιακό Περιβάλλον

Πιστεύουμε ότι ο χώρος εργασίας πρέπει να έχει την ίδια αίθηση οικειότητας που έχει και το σπίτι μας.

Ωράρια

Τα ωράρια είναι ευέλικτα και προσαρμόσιμα στις ανάγκες του κάθε εργαζόμενου.

Remote + Hybrid εργασία

Η απομακρυσμένη εργασία, είναι μια δυνατότητα που προσφέρουμε και χρησιμοποιείται πολύ από την ομάδα μας.

Προσβασιμότητα

Οι χώροι μας είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές δεξιότητες.

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια είναι καλοδεχούμενα στον εργασιακό χώρο.

Εμφάνιση
(Νο Dress Code)

Οι εργαζόμενοι μας μποροιύν να εργάζονται χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί και κανόνες στην εμφάνιση τους.

Διαλλείματα

Υπάρχει χώρος που οι εργαζόμενοι μας μπορούν να κάνουν διαλλείματα για φαγητό ή καφέ με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο.

Διατροφή

Προσφέρονται snacks, καφές, χυμοί και τσάι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βρώμη, ταχίνι, πίτες της γιαγιάς, ξηροί καρποί, φρούτα, λαχανικά για σαλάτες για vegetarians & vegans που αποτελούν την πλειοψηφία των συναδέρφων μας.

Στην LETS Digital Growth Services κάθε μέρα είναι σαν Παρασκευή!

Κατοικίδια στην εργασία

Απομακρυσμένη εργασία

Διαλλείματα & Διατροφή

Εργασιακός χώρος

Κοινωνία

Tο πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς είναι πολύ υψηλό στην ομάδα μας!
Είμαστε ακόμα πολύ νέα εταιρεία για να έχουμε σημαντική δράση σε κοινωφελείς σκοπούς αλλά είναι στα σχέδια μας να την αυξήσουμε.

Δωρεά εργασιών σε ομάδες κοινωφελών σκοπών

Μέχρι στιγμής υποστηρίζουμε την Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη προσφέροντας τους δωρεάν την φιλοξενία και την τεχνική υποστήριξη για την ιστοσελίδα τους.

Συνεισφορά

Προσφέραμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία μέσω του 33ου Συστήματος Προσκόπων Αθηνών.

Θα ενημερώσουμε σχετικά μόλις ολοκληρώσουμε κάποιες νέες δράσεις!

Θες να γίνεις μέλος της ομάδας μας?

Αναπτυσσόμαστε ταχύτατα και θέλουμε άτομα για την ομάδα μας με ελεύθερο πνεύμα, φιλική διάθεση, φαντασία και δημιουργικότητα.

Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο team@lets.com.gr

Αυτή την περίοδο ψάχνουμε για:

PHP developer

Graphic Designer

Social Media Expert

Καλέστε μας έως 31 Δεκεμβρίου και κερδίστε 25% έκπτωση σε όλες μας τις υπηρεσίες!

Digital Growth Services

Our Services

Αίτηση Επικοινωνίας

Contact Us