Η ομάδα της LETS Digital Growth Services αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους στον χώρο τους, γεμάτους με φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες.

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Να καλύψουμε όλες τις ψηφιακές ανάγκες της επιχείρησης σας δίνοντας σας πολύτιμο χρόνο για το μοναδικό που έχει σημασία.

Την ανάπτυξη της επιχείρησης και την αύξηση των κερδών σας.

Στην LETS Digital Growth Services μπορούμε να σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε θέματα ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (E-Shop), custom ψηφιακών εργαλείων, τεχνική υποστήριξης, digital marketing, business analytics και γραφιστικών

Με ένα μόλις τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε όποιο από τα παραπάνω θέματα σας απασχολούν.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε πως σε έναν φαινομενικά δύσκολο ψηφιακό κόσμο, ένας σωστός συνεργάτης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την διαφορά!

Δημιουργία ιστοσελίδων απο 300€ !

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στον σημερινό κόσμο, η ψηφιακή ταυτότητα μιας επιχείρησης αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της.

Στη LETS πιστεύουμε ότι ακόμα και η πιο μικρή επιχείρηση αξίζει να έχει παρουσία στο internet.

Ελάτε να κατασκευάσουμε μία πολύγλωσση ιστοσελίδα, με δυναμικό περιεχόμενο, όπου οι επισκέπτες σας θα θέλουν να επιστρέψουν και ξεχωρίστε online. Δυναμώστε την ψηφιακή σας παρουσία με ένα e-shop.

Η κατασκευή των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών καταστημάτων ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να σας παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 • Εκτενής μελέτη ως προς τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα προκειμένου να επιτευχθεί μία εύκολη, κατανοητή και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους λιγότερο εξοικειωμένους χρήστες.
 • Έντονη έμφαση σε ένα εντυπωσιακό design.
 • Κατασκευή φιλική προς τις γνωστές μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κτλ.) καθώς επίσης και προς τα Social Media (Facebook, Instagram κτλ.)
 • Responsive layout για σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές (smartphones και tablets) ή σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης υπολογιστή.
 • Προσαρμογή όλου του design στην υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

Ακολουθώντας πιστά τα παραπάνω βήματα, μπορούμε να νας εγγυηθούμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Κατασκευή E-Shop

Θέλω Ιστοσελίδα

Ψηφιακά εργαλεία αποκλειστικα για τις ανάγκες σας!

Όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία για να μπορούν κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα.

Σε ένα κόσμο που είναι μονίμως σε κίνηση η δυνατότητα να μπορείς να διαχειριστείς την επιχείρηση σου ακόμα και από ένα κινητό ή tablet είναι σημαντική. 

Εμείς μπορούμε να φτιάξουμε αυτά τα εργαλεία για εσάς!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαδικτυακές εφαρμογές, αποκλειστικά για εσάς, που είναι βασισμένες αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης σας. 

Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις διαδικτυακές εφαρμογές σας όπου κι αν βρίσκεστε, από όποια συσκευή χρησιμοποιείτε. Για πρώτη φορά μπορείτε να αποκτήσετε ψηφιακά εργαλεία που θα βοηθήσουν την λειτουργία της επιχείρησης σας, όπως ακριβώς τα θέλετε, καλύπτοντας οποιαδήποτε ιδιαίτερη ανάγκη που έχετε.

Δημιουργία Custom Web Applications

Παραδείγματα εφαρμογών που μπορεί να είναι κατάλληλα για την επιχείρηση σας

Χρειάζεστε βοήθεια ;

Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης IT

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλα τα θέματα πληροφορικής και δικτύων, είτε απομακρυσμένα είτε στο χώρο σας. 

Σε ένα ψηφιακό κόσμο που φαντάζει δύσκολος και ακαταλαβίστικος είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε να γίνουν απλά και εύκολα.

Όλο το προσωπικό της επιχείρησης σας μπορεί να έχει στην διάθεση του έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς στον χώρο της πληροφορικής και των δικτύων για να λύσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα.

Παρέχουμε πλήρη καταγραφή του εξοπλισμού σας από τεχνικό μας στον χώρο σας.

Η ολοκληρωμένη καταγραφή αποθηκεύεται σε ειδική πλατφόρμα η οποία μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε περίπτωση προβλημάτων με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων σας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε τη συνεχή λειτουργία της επιχείρησης σας χωρίς προβλήματα για τους εργαζόμενους σας αλλά και για τους πελάτες σας.

Παρέχουμε προτάσεις για βελτιώσεις και διορθώσεις του εξοπλισμού σας μετά από ανάλυση της καταγραφής του εξοπλισμού σας και των αναγκών σας σε αντικειμενικά κόστη χωρίς υπερχρεώσεις

Φαντασία και δημιουργικότητα!

Graphics! Όταν το design είναι ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στην δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Είναι ο παράγοντας , ο οποίος μετασχηματίζει τις ιδέες, σε πρακτικές και ελκυστικές προτάσεις για χρήστες και καταναλωτές.

Δημιουργούμε

 • Εμπορικό σήμα (ή αλλιώς λογότυπο) για κάθε είδους επιχείρηση
 • Διαφημιστικά banner για κάθε χρήση (Site, E-Shop, Social Media, GoogleAds)
 • Διαφημιστικά φυλλάδια
 • Αφίσες
 • Κατάλογους προϊόντων και υπηρεσιών σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή
 • Παρουσιάσεις προϊόντων ή υπηρεσιών
 • Λοιπές γραφιστικές υπηρεσίες
Graphics Development

Διαχείριση Social Media

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

24 ώρες το 24ωρο κάποιος ψάχνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο. Πως θα μπορέσετε να προβληθείτε σε αυτό και να τον κάνετε πελάτη σας? Το Digital marketing σας βοηθάει να προβληθείτε στο κατάλληλο κοινό, την κατάλληλη στιγμή και με μικρό κόστος. Το διαδίκτυο είναι αχανές. Websites και e-shops, social media, blogs, forums, mobile apps. Όλα έχουν σαν στόχο να τραβήξουν την προσοχή του δυνητικού πελάτη με στόχο την πώληση υπηρεσιών ή προιόντων. Ο χρόνος που απαιτείται για μια σωστή προώθηση είναι σημαντικός για ένα επαγγελματία μιας και απαιτείται συνεχής ενασχόληση. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το αναλάβουμε για εσάς και να αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε καλύτερα εσείς. Την ανάπτυξη της κερδοφορίας της επιχείρησης σας!

Digital Marketing

Μερικές από τις εργασίες που μπορείτε να μας αναθέσετε.

Συγκέντρωση και ανάλυση δεδομένων

Business analytics είναι το reporting της ανάλυσης των ψηφιακών και μη δεδομένων της επιχείρησης.

Τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από τη λειτουργία μιας επιχείρησης είναι πολλά.

Πωλήσεις, προμηθευτές, στοιχεία πελατών, οι προτιμήσεις τους, ποια προϊόντα ή υπηρεσίες επιλέγουν και σε , σε ποιο σημείο της επαφής τους με την ιστοσελίδα ή το e-shop της  επιχείρηση σας προχωρούν σε πώληση ή χάνονται, πως αλληλεπιδρούν με τα social media της επιχείρησης σας.

Όλα αυτά και άλλα πολλά δεδομένα συνήθως δεν επεξεργάζονται με αποτέλεσμα να χαθούν οι πολύτιμες πληροφορίες που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας για να ρυθμίσει τη στρατηγική του και να αυξήσει την κερδοφορία του.

Τα business analytics συγκεντρώνουν τα δεδομένα που επιθυμείτε να παρακολουθείτε, αναλύονται και σας προσφέρονται στη συχνότητα που επιθυμείτε.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, τριμηνιαίο και ετήσιο reporting για οποιοδήποτε στοιχείο της επιχείρησης σας επιθυμείτε να παρακολουθούμε και να σας αναφέρουμε.

Κάποια παραδείγματα αναφορών που είναι απαραίτητα για κάθε επιχείρηση.

Digital Marketing
Και όλα αυτά θα είναι πάντα προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή θα έχετε διαθέσιμη, σε οποιαδήποτε ώρα, όπου και αν βρίσκεστε.